Tuesday, May 24, 2011

Project Signboard

Kali ni saya nak bawa anda semua melihat bagaimana kerja2 papantanda projek dilaksanakan. (Tapi dalam bentuk photo jer lah, bukan video).
Lokasi : Taman Tasik, Seremban.
Tetuan : Majlis Agama Islam Negeri Sembilan.


Kerja-kerja mengorek lubang untuk tegakkan tiang dilakukan


 Kesemua plat bagi setiap Info dipasangkan pada tiang... sementara itu Ilustrasi dinaikkan.


Barulah Set Detail ditegakkan untuk ditanam. Manakala Ilustrasi di sebelahnya sudah disiapkan.
Kerja dimulakan pada 5.30 ptg sehingga jam 8.00 mlm. (Urgent!)

Dah pun siap... syukur kerja-kerja dipermudahkan olehNya.
 
 
Berikut kerja Project Signboard juga tapi untuk JKR Spesifikasi
Lokasi Port Dickson untuk pembinaan Wakaf Hotel
 
Dah tegakkan... macamana naikkan? Memang tak guna skylift atau jcb, 'all manual way'
 
yang penting... pertolonganNya, itu kena ingat.

Makanya tujuan dipertontonkan gambar2 ni tidak lain & tidak bukan untuk mempromosikan kerja2 yang kami laksanakan. Bagi anda yang memerlukan papantanda sedemikian jangan malu apa lagi segan untuk datang berjumpa kami. Harga? Jangan risau... boleh nego.