Tuesday, January 26, 2016

Huruf Timbul

Pemasangan BoxUp Lettering di Nilai Utama... VOSS Engineering Sdn. Bhd. 


Sebenarnya apa yang saya download di Blog ni sama dengan apa yg saya post di FB. Rata2 pelanggan yang datang nak tengok contoh jadi saya refer kat sini jer.... Nak simpan gambar atau video dalam camera atau laptop memang overload lah! So this is the right place to show what my company did... This project done yesterday.

Sunday, January 24, 2016

PAPANTANDA MURAH LAGI BERKUALITI

   
  Antara kerja2 yang telah dilaksanakan ...

Hello semua! Wah sambutan begitu menggalakkan biarpun saya tidak expect follower namun 'kunjungan' sudah hampir 800,000. 
Blog Taukeyliza ini sebenarnya bukan bercerita tentang resepi2 yang mana blogger yang memuat turun resepi2 mendapat kunjungan tertinggi di kalangan blogger di Malaysia.
Di sini semua tentang Perniagaan Liza Advertising yakni Pengiklanan dan beberapa cerita serta pandangan peribadi tentang kehidupan juga pelancongan.
Saya hargai kunjungan anda ke blog saya ini.....

Gambar2 di atas adalah kerja2 terbaru dari kami. Kepada sesiapa yang ingin menempah papantanda serta Banner/Backdrop/Bunting bolehlah hubungi kami.

LIZA ADVERTISING
017-354 4346 / 06-675 2614